top of page
Поиск
  • Фото автораyuliaa0

Підсумки тижня хімії та біології


Хімія весела штука, вона оточує нас всюди.

Куди не глянь, усе вона.

Повітря, хмари та вода.

Як усе це поєднати? Та зрозуміти, все це, як?

Вивчати, вивчати та ще раз вивчати.

Закликала нас хімія

Розпочався предметний тиждень оголошенням на шкільній лінійці.

26 жовтня було заплановано конкурс малюнків «Наш рідний край» для учнів 1-5 кл., та стіннівок «Я хочу жити в якісному світі» для учнів 6-11 кл. Розпочато екологічну акцію «Озеленимо наш рідний дім»

27 жовтня в шкільній бібліотеці всі учні могли відвідати виставку художньої та науково-популярної літератури з хімії та біології яку організувала бібліотекар Ткаченко В.М. Також було опубліковано веб-квест на тему: «Членистоногі» для учнів 7-8 класів (його можна побачити за посиланням http://komahu.jimdo.com).

28 жовтня для учнів 9-11 класів провели шкільний біологічний калейдоском. Учні розділились на дві команди – хлопці та дівчатка, перемогли з великим відривом наші красуньки-дівчатка.

Цього ж дня для учнів 8-11 було організовано урок-конференцію «Вплив алкоголю на організм підлітка». Надали учням достовірну інформацію про алкоголь їх шкідливий вплив на організм. Розвивали пильність, відповідальність, уміння спілкуватися без алкоголю. Виховували активну життєву позицію.

29 жовтня відбулася виставка стіннівок «Я хочу жити в якісному світі» та малюнків «Наш рідний край». Завершення екологічної акції «Озеленимо наш рідний дім».

30 жовтня відбулась дуже цікава подія для учнів початкової школи, виїзна лабораторія «Захоплюючі досліди для молодших школярів» яку провели учні 8 класу з моєю допомогою. На завершення предметного тижня були підведені підсумки та визначено переможців.

На шкільній лінійці грамотами було відзначено таких учнів:

  • за зайняте І місце у конкурсі малюнів «Наш рідний край» Кузмич Андрій-2 клас, Варченко Станіслав-3 клас, Брайченко Анатолій-1 клас.

  • за зайняте ІІ місце у конкурсі малюнів «Наш рідний край» Семенова Дар’я-3 клас, Сіянко Андрій-3 клас, Кавецький Тагір-3 клас.

  • за зайняте І місце у конкурсі стіннівок «Я хочу жити в якісному світі» колектив 6 класу.


14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Дистанційне навчання 2020 н.р.

Мої вітання шановні учні! Ми з вами починаємо навчання дистанційно з допомогою платформи google. Для кожного класу є інструкція як приєднатись до системи. Плідної нам роботи!

bottom of page